Met Rideco slaat u de spijker altijd op z'n kop
Rideco  |  R. Denissen  | Kapitein Hatterastraat 109  |  5015 BB Tilburg
M : 0031 6 53488206  |  E: info@rideco.nl  |  www.rideco.nl  |   www.rideco.be
by ReflexBlue
Rideco Timmer- en interieurbedrijf realiseert exclusieve interieurs en meubels in de breedste zin van het woord. Enkele voorbeelden waaraan u kunt denken zijn: keukens, kamer en suite, kastenwanden, inloop kasten, boekenkasten, parketvloeren, kantoorinrichtingen, balies en woningbetimmering. Met liefde voor het vak worden zorgvuldig gekozen materialen, die u zelf mee bepaald, verwerkt en met elkaar gecombineerd. Hierdoor ontstaat een uitstraling die uniek is en perfect aansluit op uw wensen.

Naast de zakelijke markt houdt Rideco zich ook bezig met de particuliere markt. U kunt verzekerd zijn van een persoonlijke benadering.

Rideco Timmer en klusbedrijf realiseert de droomkeuken die u altijd al gehad had willen hebben. Ruimtegebrek is een vaak voorkomend probleem in een keuken. Door onze ervaring zijn wij graag bereid met u mee te denken en te zoeken naar een oplossing waar u zelf misschien nog niet aan gedacht zult hebben.
Anders dan bij een keukencentrum bepaalt u zelf de materiaalkeuze. Daarom kunnen wij oplossingen bieden die bij een keukencentrum niet mogelijk zijn. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Zoekt u een vakkundige en ervaren interieurbouwer? Rideco Timmer en klusbedrijf staat u graag met raad en daad bij. Op elke interieurvraag hebben wij een passend antwoord.
Timmer- en interieurwerken